SweetieHoneyPie

Creatief bezig zijn... leuk om lekker in je eentje een beetje te freubelen, maar samen kom je tot de mooiste creaties.

Bijkletsen met een kopje thee in een fijne omgeving met natuurlijk wat lekkers!

marina@sweetiehoneypie.nl

 
     
  SweetieHoneyPie

Soms heb ik zin in een gezellig samenzijn met vriendinnen of gewoon zin in een klein feestje, maar geen zin om de stad in te gaan…

Dan organiseer ik een Tea Party thuis! Heerlijk in je eigen comfortzone, en dus meestal veel gezelliger! en om het helemaal gezellig te maken frubelen we dan wat, dit kan van alles zijn; een sleutelhanger van gekleurde linten en wat bedels, maar ook een mooie armband. En enige tijd geleden hebben we met de buurvrouwen een herfstbloementaart gemaakt. en ondertussen lekker bijkletsen, en thee en wat lekkers nuttigen!

Je kan natuurlijk naar een restaurant of brasserie gaan, maar mijn ervaring is, dat het daar veel te druk is, en je dan niet vrijuit wil praten, omdat er allerlei mensen om je heen zitten. Daarnaast ben je ook nog afhankelijk van de bediening.

Regelmatig ben ik in de keuken te vinden om lekkere dingen te maken, vaak zoetigheden, maar eigenlijk vind ik alles leuk om te maken, en vooral voor anderen. Hier in huis is men redelijk verwend met allerlei lekkernijen, familie en vrienden krijgen meestal een kleinigheidje met wat ik gemaakt heb, en meestal valt dat goed in de smaak!Victorian Tea Party

Zo is het idee geboren om niet alleen voor familie en vrienden die lekkere dingen te maken! En hieruit is dus SweetieHoneyPie ontstaan.

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, dus het is officieel! De ‘afternoon tea’ word in stijl geserveerd, (ouderwets over the top porcelein!) maar het belangrijkste blijft om samen wat te kletsen, en iets moois te maken, onder het genot van een tea in style! Maar zonder teveel gedoe! 

Daarnaast zijn voor mij de details belangrijk. Mede doordat ik nogal wat research heb gedaan, kwam ik erachter dat de oorsprong van de ons welbekende ‘high tea’ eigenlijk een onjuiste benaming is. De ‘afternoon tea’ juist wel, en wil je echt je vriendinnen verrassen met een ‘afternoon tea’ party, organiseer dan een ‘afternoon tea party met Victoriaanse élégance’.

De Victoriaanse tijd intrigeert me en ik hoop dat je enthousiast geworden bent om zelf een tea party te organiseren.

Zie hier op de site wat idee’tjes, en mocht je er zelf niet uitkomen sta ik voor je klaar om je een handje te helpen!

marina@sweetiehoneypie.nl

 
     
    Created by VDLX. Copyright © by SweetieHoneyPie, alle rechten voorbehouden.
SweetieHoneyPie Regelmatig ben ik in de keuken te vinden om lekkere dingen te maken, vaak zoetigheden, maar eigenlijk vind ik alles leuk om te maken, en vooral voor anderen. Dus hier in huis is men redelijk verwend met allerlei lekkernijen Afternoon tea, high tea, sweetiehoneypie, victoriaans, vintage, bloemig, sponge cake, cream tea, light tea, full tea, royal tea